Tapasztalatok az energiaspirálról

Figyelem! Az energiaspirál klinikailag nincs bevizsgálva, ezek csak saját és nagyon sok beteg visszajelzéséből, ill. természetgyógyászati szakemberek javaslatai és tanulmányaim alapján lett elkészítve! Sajnos, az Egészségügyi Minisztérium a kérelmemet, melyben orvos klinikai vizsgálatot kértem a találmányomra,- miután alternatív gyógymódok közé tartozik-, kipróbálás nélkül elutasította! ( levelezésünk megtalálható a „GVH eljárás” fejléc alatt. A betegségekre való pozitív hatásokat ezért változatlanul kizárólag visszajelzésekből és tapasztalatokból szereztem, hivatalos vizsgálatokkal nincsenek bizonyítva! (miután nem lehet!)


Tisztelt Csapó György úr.


2009 december 1.kaptam meg az Ön álttal feltalált és Tökélyre fejlesztett energiaspirálokat. Azóta is napi rendszerességgel használom, azokon a problémás pontokon igen nagy sikerrel. Kőművesként dolgoztam egy állami vállalatnál és balesetet szenvedtem, megroppant a gerinc csigolyám, gyakorlatilag a 3-4es csigolyák között porc korong-sérv keletkezett. Több hónapi betegálomány után felépültem, visszamentem dolgozni. Ekkor még 18 éves voltam, nem gondoltam, hogy ez a könnyen szerzet rendelenesség egy életen keresztül elfog kísérni. Telt az idő egyre több volt a munka és egyre sűrűben tért vissza a fájdalom. Majd 1992 nyarán oly mértékig lerobbantam, hogy félév alatt sikerült újból visszaállnom a munka mezejére, de már könnyebb munkát vállaltam. Gondolván talán ez majd segít, de sajnos tévedtem mert néhány év múlva újra megjelent a probléma, de az orvosok csupán a szikét tudták ajánlani. Én viszont megköszöntem az ajánlatot és nem kértem belőle, ezenkívül még sikerült a munka kapcsán összeszednem két nyaki sérvet és a térdízületeim is eléggé tönkrementek. Minden lehetséges gyógymódot kipróbáltam amit az SZTK nyújtani tudott, de a kezelések csupán rövid ideig nyújtottak tünet mentességet, újra vissza tért a fájdalom. Majd megismerkedtem a növényi kivonatok gyógyító erejével, 6 évig fogyasztottam napi rendszerességel. Nagyon sokat segített, mégsem tért vissza teljes mértékig az egészségem. Nagyon megörültem amikor megláttam a TV ben az ön által feltalált ENERGIA SPIRÁLT ez a gyógyító energia valóban nagyon jól működik, olyannyira, hogy míg korában a futásról nem is mertem álmodni ma már 100-150 métert minden erőlködés és fájdalom nélkül megtudom tenni. Nagyon bízom benne, hogy ez a táv az idő múlásával és napi rendszeres gyakorlással még növelhető lesz. Nem tudom, hogy fejezzem ki Ön iránti hálámat, hogy sikerült megtalálnom azt gyógymódot mely elfelejteti velem a több évtizedes szenvedést amit átéltem, nem kívánom az ellenségemnek sem.

 

Hálát adok a JÓ ISTENNEK,hogy ilyen jó lelkű ember éppen a mi kis MAGYARORSZÁGUNKBA született és magyar emberek egészségéért fáradozik.

 

Az ISTEN áldja meg minden lépését.
Mély tisztelettel Csobánkáról:

 

P. Károly
2010.02.17.Nagyon szívesen beszélek az energia spirálról . Nekem nagyon sokat segített , és mondhatom nyugodtan , hogy új korszak kezdődött az életemben . Nem csak energikusabb lettem , hanem a derék fájásomat is megszüntette . Régebben volt egy autó balesetem , sajnos elaludtam vezetés közben és eltört a gerincem . Úgy tudtak megmenteni , hogy három csigolyámat összenövesztettek és a deréknál ahol újból mozog a nagy terhelés miatt állandóan fájt . A kék spirálba behelyeztem még a hasi csakrához (derék) tartozó kristályokat és betettem az ágybetétembe . Ráfekszem úgy , hogy a spirál centruma a derekamnál legyen . A piros spirált pedig vele szembe a hasamra . Pár perc múlva lehet érezni a hatást . Ahogy töltődünk fel az embernek melege lesz , a comboknál és hasnál izomrángásokat vehetünk észre , sőt mintha a szexúális vágyat és potenciált is fokozná . Egy biztos a derék fájásom teljesen megszünt , ami nagy dolog hiszen teljes értékű emberként , boldogan tudok élni . Nagyon hálás vagyok Csapó úrnak a feltalálónak az energiaspirálért , és azoknak akik kitalálták a Piramist.

Tisztelettel:

 

H. Jenő
Budapest, 2013.10.03.Néhány éve küzdök derék problémákkal (25 éves vagyok). Amikor megerőltetem, amihez elég egy rossz mozdulat valamilyen súllyal, vagy egy hosszabb időn át kitartott rossz testtartás, napokig nem szabadulok a fájdalomtól. Amikor elkezdtem használni az energiaspirált, a pirosat a fejem alá, a kéket a hasamra téve aludtam el. Jobban szeretek hason aludni, és gondoltam, mi bajom lehet, ha a kéket a derekamra teszem, és úgy alszom el. Meglepő volt a testem reakciója; mintha valamilyen láthatatlan erő kihúzta volna a lábaimat, és úgy éreztem, azok az izmok, amelyek a megerőltetésre fájdalommal reagálnak erőteljesen megnyúltak. Azóta köszönöm szépen, jól vagyok.

 

S. ZitaMi még fiatalok vagyunk /34 évesek/ 3 gyermekkel. Magunktól eszünkbe sem jutott volna, hogy megvegyük, hiszen még úgy gondoljuk semmi bajunk sincs. Anyósomtól kaptuk ajándékba, mondván sose tudni mikor van rá szükség, legyen mindig kéznél. Most jöttünk rá, hogy nem csak akkor van baj, ha muszáj orvoshoz menni, hiszen a gyerekeknél, ha fáj a torkuk orvoshoz visszük. Így most erre már nincs szükség.

 

Kisfiam /5 éves/ hányt és vastagon csalánkiütéses lett az egész teste. Este mikor lefeküdt felállítottuk a pirosat a fejéhez a kéket, a lábához 15 percre. Reggelre csak a nyomai maradtak a kiütésnek. A másfél éves kislányunknak folyt az orra, este csak 5 percre a kiságyba tettük fejéhez a pirosat, lábához a kéket, és megmentettük a fölösleges gyógyszerektől. Nagyon csúnya visszeresek a lábaim és estére nagyon fájnak. Mikor használom a spirált, olyan érzésem van, mintha valami pattogna vagy megmozdulna a lábamban..

 

Sz. Tné IrcsiTérdhajlat- comb területen mélyvénás trombózis van. Többféle módszerrel próbálkoztam /gyógyszer, chi-gép, kézrátétes gyógyítás/ több hónapon keresztül a fájdalmat megszüntetni eredménytelenül. A spirál használata 1-2 hét alatt panaszmentessé tette. Kéket a térdhajlatba, tetejére a pirosat tettem attól függően mennyi időm volt kb. 1 óra. Először felerősödött a fájdalom, aztán egyre jobb lett. Menstruációs ciklust be tudom vele állítani. 2 este hasamon a kék, derekamon a piros, de fordítva is ugyanúgy működik. Fájt a nyakam, tenyereimet tettem a spirálra, megszűnt a nyak-váll feszülése. Vizet is rendszeresen kezelem vele.

 

Mivel igen jó a tapasztalatom, a nagynénémnek is megvettem ajándékba. Sok problémája volt, 70 éves. Térdében izületi problémái voltak, alig bírt menni, fizikálisan le volt gyengülve, időjárás változást nagyon megérezte. Már pár nap után erőnléte sokkal jobb volt, közösségbe szívesen jár, az eddig fájós bütykével táncol a nyugdíjas bulin. Igen hálás ezért.

 

Lné IbolyaElőbb Anyukámnak adtam a korongokat, mert nagyon fájt a térde, bicegett. 2 hétig a talpa alá a kéket, térdére a pirosat naponta 1 órát használta, bizsergést érzett a lábaiban és azóta sem fáj a térde. Ilyen jó eredmény után sajnáltam tőle elvenni, így magamnak is vettem. Mikor a füvet nyírom mindkettőt a derekamra kötöm sállal, így vidáman dolgozok, nem fáradok el. Szoktam a talpam alá is tenni a kéket, fejemre a pirosat feltöltésre.

 

Pné KatiAjándékba kaptam a spirált, elég nehezen kezdtem el használni, mindig halogattam. Aztán előbb a kéket tettem a hasamra, a beleimet igen jól kipucolta Dec. óta nem jött meg a menseszem, /45 éves/ 3 heti használat után meghozta.

 

Több alakalommal kipróbáltam, ha használtam, mindig visszaállt a ciklus.

 

Anyukám 74 éves, 30 éves kora óta PCP-es reumás-izületes, a konyhában is csak 2 bottal tudott közlekedni. 2 éve vizelettartási problémával küszködött betétet már nem lehetett nélkülözni. 3 heti unszolás után vittem csak el neki a spirált hogy kipróbálja. Féltem, hogy kivág vele, mert semmi ilyen segítséget nem fogadott el. Kellemesen csalódtam, mert az energiaspirált azonnal elfogadta. Már 3 napi 1-2 órás használat után javulás állt be. A lakásban már nem kellett a botot segédeszközként használni a járkáláshoz . 1-2 heti spirál használat után nincs szükség a pelenkára. Most már a kiskapuig /kertes ház/ is kimegy a bot használata nélkül. Ez már csoda! Hálás vagyok érte.

 

R. ZsuzsaAranyér fájdalom miatt vettem meg a spirált. Már 2 nap múlva éreztem, hogy energikusabb lettem. Több napon át rajta ültem. Nem is gondoltam rá, hogy az éjszakai vizelések emiatt szűntek meg. Csak a fájdalmat vesszük észre hamar, ha valami javult fel sem tűnik, hiszen ez a normális, hogy a harmónia helyreállt.

 

K. FerencMindkét csípőm műtve van, protézis van beültetve. A két spirált mindkét csípőmre tettem, de kibírhatatlan fájdalmat éreztem és nem mertem többet használni. Akitől kaptam a spirált mondta, hogy ne ijedjek meg, ilyen nagyműtét után az energiaáramlás teljesen fel van borulva. Ne tegyem közvetlenül - ide, előbb az egész szervezetbe próbáljam helyreállítani az energiaáramlást. Tegyem a talpam alá a kéket, fejemre a pirosat. Ez már nagyon jó érzés volt, nem fájt semmim, így már nyugodtan mertem tovább használni. Begörcsölt az epém, a kéket a hasamra, pirosat a derekamra tettem, megszűntek a görcsök. Mikor megfáztam fejemre a pirosat, arcomra a kéket tettem, és éreztem, hogy szakítja fel a váladékot. Megfájdult a derekam, megemeltem magam, kéket a derekamra, pirosat a hasamra tettem és rendbejött, el tudtam aludni. Mikor nagy szél van, vagy egyéb időjárás változást nagyon meg szoktam érezni, most semmi gond nincs, mióta használom rendszeresen a spirált. Köszönöm.

 

B. Iné INagyon hálás vagyok az energiaspirál feltalálásáért.

A lányom, akinek lumbágója volt, a spirál rendszeres használatától megszűnt a derékfájása. Minden reggel munkába menet előtt a piros spirált a lába alá tette, a kéket a háta mögé a derék tájra kb. 15 percig. Vidáman megy dolgozni, a cipelés sem számít, a heti bevásárlást könnyen megoldja.

A férjemnek prosztata problémái voltak és a spirál rendszeres használatával problémája megszűnt. Könnyebb a vizelése és nyugodtabban alszik, nem kel föl éjszaka. Az allergiájára is jó volt, az orra állandóan el volt dugulva. A piros spirált a feje tetejére tette, a kéket az arcára. Kidugult az orra, jobban tud levegőt venni és jobban érzi magát.

Én is rendszeres használója vagyok, talpam alatt van a kék, fejemen a piros és olyan jól feltölt. Könnyebb a napom, jól érzem magam.

Még egyszer köszönöm:

M.J.-néNagyon rossz alvó voltam, estére bedagadt a lábam és nagyon fájt. Ezért kaptam a nászasszonyomtól az energiaspirált. Minden este használom. Kéket a talpam alá, pirosat a térdemre. Éjjel a pirosat a fejem alá teszem és jól alszom, reggel kipihenten ébrek. Már nem is tudok meglenni nélküle. A faluba kínálom mindenkinek hogy vegyék meg, mert nagyon jó.

Újságkihordó postás vette meg. Már pár nap múlva jött, hogy milyen csodálatos dolog történt. Eddig nagyon nehezen tudta a vizeletet tartani, és ez komoly problémát jelentett a munkájában. Máris megszünt ez a gond. A lába el volt törve és mikor elkezdte a spirált használni nagyon fájt a lába, de kitartó volt, nem hagyta abba a kezelést és elmúlt a fájdalom.

Tesrvérem is megvette és egy hét alatt elment a veseköve.

G. Gn. IrénkeGratulálok Önnek a mágneses piramis lapok felfedezéséhez. Több hónapja gyakran használom, szinte hálótársaim lettek a kék és piros korongok. Összesítve tapasztalataim: "házi energia feltöltőnek" használom.
Gyakran előfordul a húgyhólyag felfázásom. Kezdeti stádiumban a kék piramist a hasamra tettem. Megszűntek 1 nap alatt a kellemetlen, szokásosan 4-5 napig tartó fájdalmak.
Egész napos munka után időnként minden testrészem fáj, nemcsak fáradt vagyok. A piramisokat végig rakom a sarkamtól a fejtetőmig és felfrissít /kb. 1 óra alatt/.
Az izomsorvadásos felkarom nagyon tud fájni. A kék piramist rá teszem /vele alszom/ és megkönnyebbül a fájó rész. A csomók fellazulnak.
Kellemes bizsegést, nyugodt alvást tapasztalok.
További sikeres munkát kívánok.

T. L.-né GabiTérdhajlat- comb területen mélyvénás trombózis van. Többféle módszerrel próbálkoztam /gyógyszer, chi-gép, kézrátétes gyógyítás/ több hónapon keresztül a fájdalmat megszüntetni eredménytelenül. A spirál használata 1-2 hét alatt panaszmentessé tette. Kéket a térdhajlatba, tetejére a pirosat tettem attól függően mennyi időm volt kb. 1 óra. Először felerősödött a fájdalom, aztán egyre jobb lett. Menstruációs ciklust be tudom vele állítani. 2 este hasamon a kék, derekamon a piros, de fordítva is ugyanúgy működik. Fájt a nyakam, tenyereimet tettem a spirálra, megszűnt a nyak-váll feszülése. Vizet is rendszeresen kezelem vele.

Mivel igen jó a tapasztalatom, a nagynénémnek is megvettem ajándékba. Sok problémája volt, 70 éves. Térdében izületi problémái voltak, alig bírt menni, fizikálisan le volt gyengülve, időjárás változást nagyon megérezte. Már pár nap után erőnléte sokkal jobb volt, közösségbe szívesen jár, az eddig fájós bütykével táncol a nyugdíjas bulin. Igen hálás ezért.

Lné IbolyaEsténként kötéssel töltöm a szabadidőmet, de rövid idő után görcsösen megfájdultak a vállizmaim. Mióta a spirált használom /nyakamhoz támasztom a piros korongot mikor kötök/, talán éjfélig sem lenne panaszom mint eddig. Nagy bagós vagyok, sokkal kevesebbet köhögök azóta. Köszönöm.

CsnéÁllandóan fájt a derekam és a hátam. Esténként a férjemnek kellett szétmasszírozni a hátamon a göböket. Mióta a spirált használom megszűntek a fájdalmak és a göbök is. Kínálom másnak is, de nem hisznek benne és nem áldoznak rá, inkább jajgatnak.

N. ÉvaNagyon jó tapasztalataim vannak az energiaspirálról. Elég sokat vezetek és megfájdul a derekam. Amióta vezetés közben a kék színűt a hátam mögé teszem, ez megszűnt. Ha a talpam alá teszem a kék spirált, a pirosat pedig a fejemre, enyhe bizsergést érzek a lábam szárán és könnyűnek pihentnek érzem lábaimat. A piros korongot a hasamra, a kéket a derekamhoz helyezve olyan érzésem van, mintha belül körkörös mozdulatokat végezne bennem valami. Egyébként kellemes érzés. A vizet is kezelem, melynek lágy finom selymes íze lett a spiráltól. Rendszeresen azt fogyasztom. Úgy érzem, hogy a vesémet és a beleimet is kitakarította.

Bné M. Á.Kolléganőm jó tapasztalata után és is megvettem az energiaspirált. Nemrégen műtétem volt, sokat fáj a hátam és fáradékony vagyok. Már első alkalom után megszűnt a hátfájásom, reggelre sötét volt a vizeletem és a beleimet is kipucolta. Nagyon örülök, hogy áldoztam rá, mert sokkal jobban érzem magam, nincs fájdalmam és energikusabb vagyok.

P. MáriaSzeretek minden jó dolgot kipróbálni . Mivel sokat fáj a derekam, ezért vettem meg. Lakás felújítást csináltunk és megemeltem magam, 3 csigolyám is kimozdult. Idő nem volt a nyafogásra, menni kellett. A Bp.-i utat a spirállal tettem derekamon a kék, hasamon a piros. 400 km-es kocsikázás után mire haza értem elmúlt a derék fájásom. Előbb 2 héttel hamarabb megjött a mensesem, aztán helyreállt a ciklus.

H. Lné2 hónapja fáj a nyakam sem gyógyszer, sem fizikoterápiás kezelés nem segített. Csak úgy tudtam oldalra fordulni, hogy az egész testemmel fordultam. 2 nap múlva egyik oldalra már fordult a nyakam, de a fájdalom nemhogy elmúlt volna még erősödött is. 1 hét után ismét időpontot kértem a reumatológiára. Másnap reggelre megszűnt a fájdalmam és rendesen tudtam mindkét irányba fordítani a fejem. Nagy öröm volt ez számomra. A 2 hónap alatt ettől sokkal többet fizettem már a kezelésekre és a gyógyszerre, mint a spirálnak az ára. Sokkal jobb lett a kedélyállapotom is és energikusabb lettem. Kínálgatom kolléganőimnek is, hogy vegyék meg, ne sajnálják érte a pénzt, mert nagyon jó. Köszönet ezért a feltalálónak és annak aki ?rám erőltette?, hogy vegyem meg.

Kné V. MáriaPár hónapja használom a spirált. Mondhatom, hogy mindenem fájt: derekam, lábaim, hátam, kezeim, sokszor alig bírtam a nyakamon tartani a fejemet. Cipelni még 1 kg-ot sem bírtam, mert mindenem megfájdult. /54 éves vagyok/ Lábam alatt a kék, piros a derekamon, így ülök a számítógép előtt napi 5-6 órát. Éjjel ezzel alszom: piros a fejtetőnél, a kéket rakosgatom a hasamtól a talpamig, ahogy éjjel felébredek. Fájdalmaim teljesen elmúltak, már egy kicsit cipelni is bírok, teherbíró képességem nagymértékben megnőtt, jobban tudok koncentrálni javult a memóriám is. 6 hónapos unokámnak görcsölt a hasa. Kéket a lába alá tettem, és Ő rugdosta a lábával, úgy élvezte. Azóta nincs problémája a széklettel.

N.né IcaGratulálok Önnek a mágneses piramis feltalálásához. Egész életemen át a lábaimmal problémám volt. A térdem már 3 éve minden ősszel begyulladt és tavaszig alig bírtam járni. Most nyár óta használom a mágnesen piramist és nem jött elő a szokásos őszi fájdalom, sőt sokkal könnyebb a járásom. Az egész közérzetem sokkal jobb lett. A térdeimmel azóta hála Istennek és Önnek, nincs problémám. Merem ajánlani az ismerőseimnek is mert sokat segített rajtam. Hálás vagyok érte.

Köszönettel:

B.né MarikaAz őszi munkák alatt megerőltettem a térdem. A spirál használata után /2-3 alakalom/ fájdalmaim és a duzzadás a térdemben jelentősen csökkent. Hasfájás és haspuffadásra is szívesen használja az egész családom. Érzem a spirál tekergő-vonalát a hasamban. Gyermekem /9 éves/ szívesen alszik feje alatt a piros koronggal.

Sz. családAz energiaspirált fél éve használom kb. napi 1 órát. Használatánál melegséget és bizsergést érzek a talpamnál, amely érezhető a lábam szárán is. Használom még derékfájásra, fülzúgás és ciszta kezelésére is. Kezemet megerőltettem és 2x1 órás kezelés után a problémám megszűnt. Éjszakára a pirosa a fejem fölé teszem és sokkal nyugodtabban alszom. Köszönöm, hogy feltalálta a gyógyszer mentes gyógyulást

Kné ÉvaMivel pacemakerem van, a mágnes nélküli energiaspirált használom. Egy hét alatt azt tapasztalom, hogy kellemes meleget, enyhe bizsergést érzek . Megítélésem szerint csökkent a fájdalomérzet a derekamnál, a térdemnél, csuklómnál, ahol két hónapja inhűvely gyulladásom van megerőltetés miatt. A feleségem a mágneses energiaspirált használja, főzés közben is a derekára köti. Meg kell említenem még a spirállal kezelt vizet, melyből rendszeresen iszunk és főzünk a feleségemmel együtt. Oly kevés ez az idő, hogy még ennyi eredményre sem számítottam. Jó a közérzetünk és energikusabbak vagyunk. / 70 évesek elmúltunk./ Remélem és hiszem, hogy folyamatos használat után még több és jó tapasztalatunk lesz. Hála és köszönet érte.

Z.-ék János és Máriaegyiptomkisgep20010032.jpgP1110446.jpgP1110466.jpgelejeweb.jpgegyiptom2010028.jpgegyiptom2010026.jpgP1110453.jpgP1110467.jpgegyiptom2010010.jpgegyiptom2010023.jpgegyiptom2010009.jpghataweb.jpgegyiptomkisgep20010399.jpgegyiptomkisgep20010420.jpg Könyv Üzenet Találkozás Max Toth-al
Találkozás Max Toth-al