Szakértői vélemények

A forma-tér energiával /energiákkal kapcsolatosan.

.....A legkönyebben kimutatható a piramis által keletkezett zárt tér energiája. Miből keletkezik ez és mik a jellemzői. Nem elektromágneses energia nem elektromos energia nem maáneses energia változasa a térforma következtében mert akkor ellentmondana az energiamegmaradása elvenek zárt rendszerben! Mégis létezik egy nem ismert fizikai jellemzői szerint nem kategorizálható energia. Nem a munkavégzes következtében átalakult energia forma. Bár végeztek el olyan kiserleteket hogy pl. a viz fizikai jellemvonásai amit a piramisban elhelyeznek megváltoznak. A változasok elektromos jellegűnek tűnnek, ha minden más eneria forrás nélkül a fizikai paraméterek mérésére gondolunk. Pl. a víz szpecifikus elektromos ellenállása ? Ennek a Winston híd által való ellenőrzése (a legfinomabb mérés) eltérést mutat ugyan annál a víznél a piramisban a piramison kívül elhelyezett edényben lévő ugyan az a víz mérési erdményeihez viszonyítva. Ez természetesen magával hordja a méréseknél megállapítható potenciál külömbségeket is. A víz komponensei hidrogén és oxigén tartalmazhatnak még ásványi sókat is. A lényeg az hogy a víz piramisba való helyezése után megindul egy folyamat ami energia elnyelésre utal következtetni így következik be a molekuláris és szubatomi (amire még nem ismerek méréseket) változas. Tehát ha az univerzumunk egy zárt rendszer ezek a jelenségek nem magyarázhatók. Ha meg nyitott rendszer akkor minden másképen értékelődik. Ennek megértésére el kell olvasni a “holografikus vetületek egy több dimenziós rendszerből” fejezetet a megírt könyvemből. Ott megjegyzem azt a tényt hogy még lehetnek univerzumunkban- ami holografikus vetületek halmaza, olyan holografikus vetületek amiről meg nem szereztünk tudomást. Ez lehet a forma tér energia is. Fenn all az a lehetőség is hogy Univerzumunk kapcsolódik egy másik párhuzamos univerzummal ami szintén holografikus vetületek halmaza ahol viszont a tér és idő nem felel meg a mi univerzumunkban talpasztalható térrel és idővel.
Tudni kell azt hogy nem csak Egyiptomban hanem más helyeken is a piramisok egy részét a célból építettek, hogy ott az isteni küldöttek (fáraók) beavatást nyerjenek. Így hozzájutván olyan tudományokhoz amiről a benemavattak nem tudhattak. Ez a jelenség ma is letezhet. Tehát ha ezt a logikát követjük akkor azt feltételezhetjük, hogy szellemi energia záródik be a különböző mértani test formákba mindegyik külömböző a formának megfelelően így a piramisoké is. Itt megtörténik a szellemi energia hatása beavatkozása a víz molekuláris és szubatomi átrendeződésére. Ez a tény viszont nem sérti az energia megmaradásának elvét ami csak anyagi vonatkozású energiákra érvényes. Itt említeném meg a Jappan Tudos Ono által végzett kísérletet amikor a víz felett meditálva a meditáció milyenségének fügvényében különböző kristály formák jelenkeznek a víz fagyási pontjánál. Tehát szellemi energia szabja meg a kristályosodás hogyanját. Mivel szervezetünk 75-90% vízből áll, könnyen magyarázható a gyógyító hatás ami a piramis spirál használatánál lép fel……

.....Mivel a nyert energia szellemi természetű a gyógyulást váró egyén hite a gyógyítasban még fokozni fogja a gyógyulásokat. Hit nélkül is pozitívan befolyásolja a gyógyítást de sokkal kisebb hatásfokkal.
Hasonló energiarezonanciákat lehet elérni más mértani testek segítsegével is, de valószínű hogy előző civilizációnk emberei azért használták a piramis formákat mert magasabb civilizació küldöttei (UFOK) így tanácsoltak tanulóiknak. Ezért volt kötelező a vezető személyiségeknek főleg a vallási vezetőknek a beavatás különböző útmutatasok alapján. A mostanságban tapasztalható rohanó időben a kizárólag anyagi világhoz kötődő praktikák kizárják a szellemi energiák beavatkozását a vezetők formálásában és nevelésében. Talán ez még megmaradott a keleti filozófiát valló és gyakorló guruknál, sámánoknál. Valamikor őseinknél a MAG-népénél is működtek a sámáni beavatások most a nagy tudósoknak képzelt egyének megmosolyogják e praktikák hívőit. Sajnos. A holografikus univerzumunkban még sok fel nem fedezett jelenség van, ez még várat magára ha lesz egyáltalán idő és lehetőség erre. Az idő is a fibonaci spirálnak megfelelően fogy, halad a zéró felé. Egyes mérések szerint a 2000-ben megfelelő 24 óra időnek a mai megfelelője 16 óra. Nem a föld forgási sebességének növekedése hanem a láthatatlan frekvenciájának növekedése okozza az idő csökkenését.

 

2013.febr.21.

Moldovan Béla
ny.okl.elektromérnök, MarosvásárhelyCsapó György által szabadalmaztatott „ energiaspirállal” – a Kheopsz piramis pontos , kicsinyített méretu másolataiból létrehozott spirálissal – több mint egy éve foglalkozom.Ez az eszköz a spirális ( jobb vagy bal forgásirányú ) energetikáját kapcsolja a „ gyógyító ” piramis formarezonenciájával és a spektrum színterápiás lehetoségeivel. Tapasztalataim alapján használata azoknak javasolható, akiknél a testi – lelki – szellemi egyensúly (harmónia) megbomlott. Az ember „holisztikus” egyensúlyának tartós megbomlása betegségekhez vezet. Betegség esetén - az orvosi ,- természetgyógyászati kezelések kiegészítésére – a használati utasításnak megfeleloen – az energiaspirál általánosan használható.Az eszköznek egészségkárosító mellékhatása nincs.

Budapest, 2003. április 29.

prof. dr. Török Szilveszter
Magyar Természetgyógyászok Egyesületének ElnökeBioenergetikusként kért fel Csapó György az "energiaspirálok" hatásának tanulmányozására, energetikai bemérésére. A végleges változat kialakítását követően jelenleg is használom, s ajánlom mindenkinek, akik szükségét érzik belső energiaszintjük rendszeres otthoni kiegyenlítésének, karbantartásának.A belső egyensúly megtartásán kívül kiválóan alkalmas fájdalmak enyhítésére, valamint kristályok használatával kiegészítve, azok hatását felerősítve egyes élettani funkciók javítására.
Használatát a családon belül mindenki számára javaslom, mely a belső harmónia megteremtésén keresztül jelentős segítséget nyújt a prevencióban, a fertőzésekkel szembeni védekezés kialakításában. Az eszköz használatát életkortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenki számára.

Budapest, 2003. május 03.

Árendás László
az Országos Szakértoi Névjegyzék tagja
Bioenergetikus, Éetmód-tanácsadó és terapeutaA piramis, gyógyító ereje.

A piramisokkal végzett vizsgálataim azt igazolják, hogy a piramis belsőterében kialakuló hullámok, a belső terében, mind pedig az alaplap alatti térben, energiát közvetítenek. Ez az energia, amit a külső térből vesznek fel, elsősorban a vízre hatnak. Egy energia tengerben élünk, ahol a szórt rezgési energiák sokféle változata és sokasága van. Ezek a piramisból, mint rezonátorból és koncentrátorból a víz szerkezetének a megváltoztatásával hatnak.

Ennek a teljes tudományos magyarázatára itt nem térek ki.

A piramisenergia hatására a víz oldékonysága megnő, aminek élettani hatása óriási. A betokozódott káros anyagcseretermékeket ki oldja a szövetekből, a sejtekből. Egyébként is az emberek szomjúságérzete, a kor előrehaladtával csökken illetve, sok embernél, 50-60-as éveknél szinte megszűnik. Ehelyett éhségérzet alakul ki, a vízívás helyett nassolgatni kezdenek. Emiatt, sok méreganyag, káros anyagcsere termék gyűli fel a szervezetben.

Idős korban már a víz szerkezeti struktúrája is egyre fontosabb lesz. A vízmolekulák állás közben, összekapcsolódnak „egymásba ölelkeznek” és olyan szerkezeti struktúrák tudnak kialakulni, amelyek a sejtmembránon nem képesek áthatolni. Fiatal szervezetnél, van akkora sejtpotenciál, hogy leszakítsa ezeket a sok molekulából álló halmazból. Idősebb korban már nincs elegendő elektromos aktivitás, amely a molekulákat leszakítsa a nagyobb halmazból. Ebben segít a piramis erőtere.

Vegyük figyelembe, hogy az emberi test, kb. 73% -a víz. Az agyé közel 90%.

Ha nem iszunk elegendő vizet, akkor nincs, ami kimossa a sejteket. Néha pedig a vízszerkezet olyan, hogy nem képes áthatolni a sejtmembránon, hiába fogyasztjuk a szükséges mennyiséget. Ezek a lehetséges okai az oly sokféle betegségeknek. A piramisban kezelt víz még a nehézfémek sóit is sokkal jobban oldja, mint a normál víz. Ezért nem csupán az oldékonyságot javítja, hanem a sejtfalakon való átjárhatóságát is növeli. A víz olyan szerkezeti átalakuláson megy át a piramis erőterétől, ami a vízmolekulákat olyan egyszerűbb struktúrákba alakítja, ami a sejtfalon könnyedebben áthatol.

Nem csak az arcunkat és a fogainkat, külső testünket, kell mosni naponta, hanem a sejtjeinket is. Erre jó eszköz a piramis, akár külön kezeljük a vizet, akár piramis energiával hatunk a testünkben lévő vízre. Ehhez pedig természetes vízre is szükség van, amit naponta fel kell vennünk a kellő mennyiségben (kb. 10 kg testsúlyonként 3,5 dl). A piramis mindezen javít, hogy jobban felvegyük szöveteinkbe, a fogyasztott vízmennyiséget. Ajánlom mindenkinek, aki egészségesebben akar élni.

Ha valaki mindezt szeretné önmagán alkalmazni, megtapasztalni, szívesen állok további magyarázattal és gyakorlati tanáccsal rendelkezésre.

Elérhetőségem:
Villámlevél: kissjgy@tolna.net
Telefon: 06 20 519 66 07

Áldást és jó testi, szellemi egészséget kívánva:

Kiss József György,
okl. villamosmérnök.egyiptomkisgep20010032.jpgP1110446.jpgP1110466.jpgelejeweb.jpgegyiptom2010028.jpgegyiptom2010026.jpgP1110453.jpgP1110467.jpgegyiptom2010010.jpgegyiptom2010023.jpgegyiptom2010009.jpghataweb.jpgegyiptomkisgep20010399.jpgegyiptomkisgep20010420.jpg Könyv Üzenet Találkozás Max Toth-al
Találkozás Max Toth-al